ELS ACORDS DE L’AJUNTAMENT DEL 2001 I DEL 2005, AJUSTATS A DRET
Este febrer hi ha hagut sentència, que ja és ferma, sobre el litigi que, al seu dia, va suposar la venda de la séquia de l’Ermita (tram del Calvari), adquirida anteriorment per l’Ajuntament, als veïns del c/ Calvari i, posteriorment, també als del c/ Els Furs.
La sentència reconeix com a plenament vàlids els acords de l’Ajuntament del 2001 i del 2005. Per tant, ara, l’Ajuntament, en execució de la dita sentència, ha estat contactant amb les persones afectades per a procedir a la venda dels trams de la séquia corresponents.
En ser un tema que s’ha allargat en el temps, i que ha tingut una incidència important tant al poble, especialment a la zona afectada, com al si de l’Ajuntament, BLOC-Compromís vam trobar convenient que per part del govern municipal s’informara en l’últim ple del 26 de març.
En el vídeo teniu el prec del regidor de BLOC-Compromís, Vicent Ahuir, aleshores alcalde de Meliana, i l’explicació de la situació actual per part del tècnic municipal, José Vicente Orts.