UNA NOVA APLICACIÓ PER A LA NOSTRA WEB
BLOC-Compromís de Meliana llancem una nova iniciativa. Volem que entre totes i tots fem del nostre poble un lloc millor per a viure. Amb esta aplicació web es localitzen els desperfectes i les anomalies que podem trobar als carrers i places, però també a l’entorn rural i paisatgístic del terme.

Així que vos convidem a fer-nos arribar per correu (blocmeliana@gmail.com) les fotografies amb aquell desperfecte al mobiliari o anomalia urbanística que detecteu especificant la data de la foto i una xicoteta explicació de la incidència observada.
Nosaltres penjarem al mapa les foto-denúncies respectant la vostra confidencialitat i ens comprometem a fer-les arribar a la regidoria corresponent de l’Ajuntament, o al plenari en forma de prec o pregunta.

Esta iniciativa no lleva que també pugueu presentar la vostra reclamació directament a l’Ajuntament, molt convenient. També volem incloure la data de quan han sigut solucionades, si és el cas, les demandes.

Fem Meliana Millor entre totes i tots!