BLOC-Compromís proposa que s’estudie la possibilitat d’obrir els menjadors escolars durant tot l’estiu

PER TAL D’ATENDRE ELS INFANTS AMB MÉS NECESSITATS PER LA CRISI
BLOC-Compromís de Meliana ha proposat al govern municipal que, tal com s’està demanant des de diferents àmbits, durant l’estiu s’òbriguen els menjadors escolars per tal d’atendre els xiquets i les xiquetes amb més necessitats com a conseqüència de la crisi. Amb esta finalitat, hem sol·licitat un informe previ que determine la situació real. Durant el mes de juliol, es podria aprofitar l’oferta de menjador de l’Escola d’Estiu, que caldria completar fins que es reinicie el servici de menjador del curs escolar, al setembre.
 
 
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *