ACTE LÚDIC I REIVINDICATIU DE BLOC-COMPROMÍS DE L’HORTA NORDDimenge 29 de setembre, BLOC-Compromís de l’Horta Nord hem convocat un acte lúdic i reivindicatiu a la comarca per a la millora del transport en bicicleta per la nostra comarca, amb una bona xarxa de carrils bici. Amb este acte, es demana un carril bici, o un itinerari ciclista, que permeta l’accés segur en bicicleta des de Museros fins a la platja de Massalfassar.


La gent de Meliana hem quedat a les 9.00 h a la plaça Major i eixirem tots junts cap a Museros, on s’iniciarà el passeig a les 10.00 h. Si tens previst participar-hi, envia’ns un correu electrònic de confirmació:
T’hi esperem.
A més, BLOC-Compromís de Meliana hem presentat una moció per a la millora dels dos carrils bici que transcorren pel nostre terme, València-Puçol i Meliana-Roca-la mar, que serà debatuda en el pròxim ple.