MÉS COMPROMÍS, MÉS PARTICIPACIÓ

La participació ciutadana en la vida política, i en la gestió i en les decisions pel que fa al govern de les institucions, no es pot limitar, simplement, a la possibilitat de votar cada quatre anys. La crisi econòmica i la crisi del sistema polític actual han evidenciat la necessitat d’articular canals de participació ciutadana permanents.

Compromís per Meliana apostem per una nova manera de fer política amb més participació dels veïns i de les veïnes de Meliana. Una proposta amb esta finalitat és la participació, cada any, en l’elaboració i en la decisió d’aspectes importants dels pressupostos municipals, la ferramenta de gestió municipal més important d’un ajuntament.

Amb esta finalitat, proposem una iniciativa que ja s’ha experimentat a l’Ajuntament d’Ontinyent per iniciativa de Compromís, la votació ciutadana d’algunes inversions a realitzar al municipi. En aquell municipi han participat més de 5.000 persones en la votació. Ací teniu l’exemple concret. És una iniciativa de Governs amb Compromís

ParticipacióOntinyent ParticipacióOntinyent2En este enllaç pots informar-te sobre esta iniciativa de participació ciutadana

ontinyentparticipa.com

Ressò en la premsa electrònica:

elperiodic.com

laveupv.com