Ara tu decideixes Europa. Tria les persones candidates de Compromís per al Parlament Europeu

MÉS COMPROMÍS, MÉS PARTICIPACIÓ

Compromís fem una aposta clara per la participació ciutadana en la tria dels candidats i de les candidates que ens representaran a Europa en el nou parlament que es triarà en les eleccions europees de maig. Qualsevol melianer o melianera, a partir dels 16 anys, podrà participar en el procés de primàries per a triar les persones que conformaran la llista electoral per Compromís.

El primer pas que cal fer és la inscripció en el cens per a poder participar en el procés de primàries. Este exercici democràtic de participació és reclamat per una àmplia majoria de la societat i Compromís hi hem apostat. Ara tens l’oportunitat, PARTICIPA!

En este enllaç tens la informació i els passos que has de fer:

Inscriu-te ací per a participar en les primàries

Mésparticipació

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *