MÉS COMPROMÍS, MÉS PARTICIPACIÓ

Compromís fem una aposta clara per la participació ciutadana en la tria dels candidats i de les candidates que ens representaran a Europa en el nou parlament que es triarà en les eleccions europees de maig. Qualsevol melianer o melianera, a partir dels 16 anys, podrà participar en el procés de primàries per a triar les persones que conformaran la llista electoral per Compromís.

El primer pas que cal fer és la inscripció en el cens per a poder participar en el procés de primàries. Este exercici democràtic de participació és reclamat per una àmplia majoria de la societat i Compromís hi hem apostat. Ara tens l’oportunitat, PARTICIPA!

En este enllaç tens la informació i els passos que has de fer:

Inscriu-te ací per a participar en les primàries

Mésparticipació