L’HORTA ÉS VIDA. FEM-LA NOSTRA!

Enguany la cita tindrà un simbolisme especial, ja que el recorregut passa per tres zones del nostre terme directament implicades en diferents plans i projectes impulsats per la Generalitat dins dels marc del govern del Botànic, que s’aniran desplegant al llarg de la legislatura. Així, les persones participants passejaran per alguns dels trams de l’Anell Verd metropolità, la via verda que envoltarà l’àrea metropolitana de València i que al nord es tancarà pel terme de Meliana. També s’arribarà a la platja, inclosa dins del Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel), un dels onze punts d’especial interés i protecció de tot el litoral valencià. A més, tot el recorregut discorre per l’horta, inclosa dins del Pla d’Acció Territorial de l’Horta presentat fa uns dies a Almàssera, una reivindicació històrica d’esta comarca en què Compromís sempre ha estat implicat. A més, per a l’edició d’enguany ja hem confirmat la presència del diputat i portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví.

El passeig està organitzat pel col•lectiu de Compromís per Meliana, i està obert a la participació de la gent de Meliana i de la comarca.

Data: diumenge, 8 de maig

Lloc i hora: eixida des de la plaça Major, a les 8.45 h.

Recorregut: 9,5 km eixint des de la plaça Major, per l’horta de Meliana, fins a la mar, on esmorzarem. Per tornar a Meliana, farem un altre itinerari que passarà pel nucli de Roca i Cuiper, on farem una parada al Casó. Finalitzarem al passeig Joanot Martorell de Meliana (al costat de la Llar dels Jubilats).

RecorregutPasseigHorta

Inscripció: la inscripció s’ha de fer per correu electrònic meliana@compromís.ws telèfon 608996311 o per missatge intern del Facebook o Whatsapp, fins al 5 de maig. Es podrà fer un donatiu d’1 € per a l’organització.

Cal dur: gorra, aigua, l’esmorzar i calcer adequat. Com esmorzarem a la mar, potser algú/alguna vulga prendre el bany (banyador i tovalla).