S’HA INSTAL·LAT UN JOC DE CAL·LISTÈNIA

Dins del pla d’adequació dels espais públics, especialment les zones enjardinades, l’Ajuntament de Meliana ha continuat el condicionament de la pineda ubicada al carril bici València-Puçol al seu pas per Meliana.

El regidor de Medi Ambient, Pere Cano, explica que “des de la Regidoria de Medi Ambient tenim clar un programa d’actuacions de xicotetes millores que van dignificant els espais i els van fent més útils i agradables per a la ciutadania”. Així, a l’hivern, en esta mateixa zona ja es va fer una poda de tot l’arbrat que no s’havia fet en anys i es va netejar l’espai. A més, es van instal·lar llums solars pel tram de carril bici.

Ara, continua el responsable de l’àrea “hem fet un pas més amb la instal·lació d’un joc de cal·listènia per a la gent més jove, que ha sigut molt ben rebut”. Es tracta d’un joc de barres orientat a l’exercici físic per a contribuir al desenvolupament de la força i la gràcia en el moviment. Així, afig el regidor, “ara és habitual vore grups de joves fent les seues piruetes i exercicis en una zona molt agradable on corre la brisa del mar, envoltada d’horta i protegits per l’ombra de la pineda”. Fa la coincidència que l’habilitació d’este espai ha permés als joves tindre un lloc concret per a esta pràctica esportiva ja que, fins ara, feien ús d’altres instal·lacions menys adequades, com ara les porteries i cistelles de les pistes esportives múltiples dels jardins.

En estes millores, també s’han reparat les taules de fusta de l’espai i se n’ubicarà alguna més, i s’ha restaurat el panell de ferro que dóna la benvinguda a Meliana, en estar a l’entrada del nucli urbà. Conclou Cano que “també és la nostra aportació a tota aquella gent de tota la comarca i de València que fa ús del carril bici i que fa parada precisament en este punt”.