EL COST PER A LES PERSONES USUÀRIES S’HA REDUÏT 5 €

Enguany s’han tramitat 649 targetes de transport (bo metro) de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a persones majors o amb diversitat funcional de Meliana. Això ha suposat un increment del 10% respecte del 2015, ja que s’han tramitat 63 sol·licituds més. Del total, 532 són renovacions i 117 són targetes noves.

Com explica la regidora de Majors, Marta Valero, “una de les necessitats importants dels dos col·lectius, el de persones majors i el de persones amb diversitat funcional, és tindre un accés fàcil al transport públic. A Meliana, el metro és el mitjà de transport i de comunicació més important. Per això, esta targeta de transport és molt necessària i està molt ben valorada”.

El cost total de les targetes anuals és de 61.011 €, dels quals les persones usuàries han pagat 42.090 € i l’Ajuntament 18.825,5 €. Respecte d’això, la regidora constata que “per a esta temporada, i amb la finalitat de facilitar-ne l’accés i l’augment de targetes, l’Ajuntament hem decidit rebaixar la part que han de pagar els veïns i les veïnes, que hem reduït en 5 € (un 8%). Hem passat dels 70 € de l’any passat, tal com havia fixat el govern anterior del PP, als 65 € que hem fixat el nou govern”. Això ha suposat un augment en la despesa de la partida destinada amb esta finalitat de 3.240 €.