DESPRÉS DE L’ENDERROCAMENT D’UNA CASA

L’Ajuntament està procedint a finalitzar la urbanització del carrer Garrigosa, l’últim tram per a tancar també la urbanització de la unitat d’execució núm 3 del Pla General d’Ordenació Urbana de Meliana que es va iniciar al 1999. Al juliol es va enderrocar la casa cantonera amb el c/ del Sol, un tema que estava enquistat després que es va judicialitzar, i del qual no hi hagué sentència ferma fins al 2007, i que l’actual equip de govern va reprendre només accedir al govern el 2015.

Com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “estem executant ara la urbanització del carrer, una actuació de la qual s’ha hagut de fer també el projecte perquè tampoc existia, i que resoldrà un problema urbanístic important al centre del poble”. La inversió destinada a esta actuació és de prop de 40.000 €.

En total, des de final del 2015, en tota esta actuació l’Ajuntament haurà invertit prop de 250.000 € entre l’adquisició de la casa, l’enderrocament, obres d’adequació i, ara, la urbanització. L’alcalde detalla que “ara es finalitzarà la vorera amb les conduccions dels subministraments corresponents, amb l’enllumenat que pertoque i s’adequarà la calçada”.

La cruïlla on s’està fent la intervenció és un punt important de distribució de la circulació pel centre urbà. Per això, insistix el màxim responsable “el fet d’adequar ara esta zona permetrà en el futur, juntament amb altres actuacions, fer un replantejament de la mobilitat per la zona més cèntrica de Meliana”.