TAMBÉ S’HAN PINTAT ELS ELEMENTS DE LA PLAÇA MAJOR

L’Ajuntament de Meliana ha finalitzat l’any amb tasques de manteniment de pintura de la plaça Major i de les façanes l’edifici consistorial. Pel que fa a la plaça, s’han repintat les estructures metàl·liques, que en deu anys no s’havien pintat i presentaven un estat d’oxidació important. Respecte de l’edifici municipal, s’està pintant la façana sud-est i la torre del rellotge, coneguda popularment com el Colomer.

Com diu l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “són tasques de manteniment bàsic que el govern anterior no va fer en els huit anys de mandat. De fet, fa anys van pintar part de les façanes de l’Ajuntament, però es van deixar la faena a mitges”. La pintura de la torre també presenta un estat de deterioració important, especialment la zona dels rellotges.

També s’ha aprofitat estos dies per a finalitzar els treballs de manteniment de pintura al col·legi públic Mediterrani, que es van iniciar en el període de vacances d’estiu. En aquell moment per mitjà del pla d’ocupació municipal i, ara, per mitjà d’una empresa, tal com informava al seu dia la regidora d’Educació, Susana Marín (PSOE). Amb esta actuació, des de l’estiu s’ha repintat totes les dependències educatives municipals del Pius XII, el CEIP Mediterrani i el CEIP El Crist.

L’alcalde afig que “explicàvem l’oportunitat de fer les obres d’accessibilitat i millora de les dependències administratives de l’Ajuntament -també en marxa- en estes dates nadalenques per la menor afluència de ciutadans i ciutadanes, i també de personal municipal. La mateixa explicació servix per a estes tasques de manteniment de pintura, especialment al col·legi Mediterrani per les vacances escolars”. La despesa total dels treballs de pintura que s’estan realitzant suposen uns 16.000 €. A més, totes estes actuacions d’obra i pintura estan sent realitzades per tres empreses de Meliana.