AMB UNA INVERSIÓ TOTAL DE 83.000 €

L’Ajuntament de Meliana ha executat, amb un cost d’uns 83.000 €, les dos fases de remodelació previstes en diferents dependències administratives de l’edifici consistorial. A l’inici d’enguany, es van finalitzar les obres en la zona d’entrada a l’edifici per tal de millorar-ne l’accessibilitat, i també els banys de l’entrada amb la mateixa finalitat. Alhora, es remodelava tota la zona dreta de la primera planta on es troba l’àrea de treball de Personal: dos despatxos, una zona àmplia d’atenció i de treball i l’arxiu del departament. També es va acabar de pintar la torre i part de la façana de l’edifici. En esta primera fase, es van invertir uns 55.000 €

Ara, aprofitant les vacances d’estiu, com explica l’alcaldessa accidental i regidora de Personal, Maria Pilar Asensio, “hem executat les obres de l’àrea administrativa de la planta baixa, amb la finalitat de facilitar-ne l’accessibilitat i guanyar espai de treball de cara a la implantació de l’administració electrònica al llarg de la tardor i l’hivern que ve“. Així, s’ha actuat al mostrador de recepció i, a l’interior, s’ha guanyat un nou espai de treball amb la supressió d’un magatzem. S’ha millorat la il·luminació, la retolació i s’ha guanyat en imatge corporativa. També s’ha fet una millora a l’ascensor. En esta segona fase s’ha fet una inversió d’uns 28.000 €.

L’alcaldessa accidental destaca que “en les dos fases a més hi ha hagut una actuació important de dotació d’armariat integrat amb l’espai, d’actuació en la climatització i en l’eficiència energètica”. S’ha buscat l’execució de les obres coincidint en períodes vacacionals per a una millor reubicació del personal. Mentrestant, l’accés a l’Ajuntament s’ha realitzat per l’antiga entrada des de la plaça Major. La responsable muicipal diu que “això ha permés que, durant este temps, molta gent haja conegut o s’haja retrobat amb les dependències municipals més antigues i amb més valor patrimonial, llocs que al llarg d’esta legislatura es poden visitar en dates senyalades com ara en les Festes Majors o coincidint amb els actes del 9 d’Octubre“. Com conclou Asensio, “són actuacions en benefici tant de la ciutadania com del personal mateix de l’Ajuntament.”