DESPRÉS DE TRES CONVOCATÒRIES COM A CAP DE LLISTA

El col·lectiu del BLOC de Meliana, conjuntament amb Vicent Ahuir, fins ara el cap de llista i candidat a l’Alcaldia durant les tres últimes convocatòries electorals, han considerat renovar la persona que encapçale la candidatura en les eleccions locals del 22 de maig.


Com diu el mateix Vicent Ahuir, regidor del BLOC “són ja quatre conteses electorals en els primiers llocs de la llista, tres com a candidat a l’alcaldia, i trobe que és un bon moment per a la renovació, perquè en el col·lectiu hi ha un bon equip humà, amb gent preparada i amb experiència.”. En estos 16 anys, este regidor valencianista, i economista de professió al servei de la Generalitat Valenciana, ha sigut l’alcalde de Meliana prop de 6 anys entre el 1999 i el 2007 amb diferents governs de coalició, el primer alcalde del BLOC a l’Horta Nord.


Com també comenta Ahuir, “el col·lectiu em té a la seua disposició per a ocupar un lloc més secundari en què puga aportar la meua experiència tant com a alcalde com a economista, sobretot en esta època de crisi en què les propostes econòmiques seran fonamentals per a la gestió de l’Ajuntament i el futur de Meliana”. D’ací a pocs dies, el BLOC decidirà quina serà la persona que encapçalarà la llista per a optar a l’alcaldia de Meliana.