LLOC MOLT TRÀNSITAT PELS VIATGERS DEL METRO


Bloc-Compromís de Meliana ha demanat en l’últim ple ordinari, celebrat este dimecres, que l’Ajuntament repare el paviment de la placeta de l’Estació, que es troba en molt mal estat. Es tracta d’un espai molt transitat, tant pels viatgers del metro com pels veïns i les veïnes de Meliana que es desplacen entre les dos parts del nucli urbà separades per les vies del metro.
El portaveu de BLOC-Compromís, Josep Riera, manifesta que “l’Ajuntament disposa ara d’una partida de 385.000 € per a fer actuacions de millora de les vies públiques, una d’elles hauria de ser la placeta de l’Estació”. Es tracta d’una partida que en el mateix ple va comptar amb un increment de 200.000 € fruit de la incorporació de part del superàvit corresponent al 2013. En ser la placeta de titularitat de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, però amb l’ús cedit a l’Ajuntament, es podria fer una actuació de reparació amb el cost de la inversió compartit.

A més d’esta actuació, el regidor valencianista proposa “reforçar l’enllumenat públic d’aquelles zones que, amb la susbtitució dels llums tradicionals per llums de leds, han quedat massa fosques”, com ara els carres Pintor Sorolla o Catalunya, i altres zones.
Ressò en la premsa electrònica:
nouhortanord.com

laveupv.com

elperiodicodeaqui.com

vilaweb.cat