AMB UNA INVERSIÓ TOTAL DE 15.000 €

L’Ajuntament de Meliana està executant una actuació de millora a la plaça de l’Ermita que consistix a millorar els accessos, racionalitzar els espais verds, ampliar la zona de plaça i eliminar racons de brutícia. S’hi ha destinat 15.000 €.

Com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “tant els usuaris i les usuàries de la plaça com la gent que té locals comercials havien manifestat a l’Ajuntament diferents queixes i suggeriments que, amb les millores que ara s’han aplicat, s’han tingut en compte”. L’actuació pretén evitar també un ús indegut dels espais verds per part dels propietaris de gossos. A més, esta plaça serà un dels diferents punts del nucli que tindran un reforç pel que fa a la neteja viària.

L’alcalde incidix en el fet que “l’ús de l’aplicació per a mòbil de la Línia Verda permet fer actuacions immediates per a resoldre aspectes puntuals o, com en este cas, identificar problemes més grossos que s’incorporen a la planificació de l’àrea per a l’execució d’una actuació més global i important”. En este sentit, ja hi ha programades altres actuacions a la plaça del Pou, la plaça de la Llibertat o al carrer de la Garrigosa.